Fortnite Regels

Fortnite Regels

Fortnite is al weer een tijdje uit en wordt gespeeld door miljoenen mensen per dag. De game heeft zijn populariteit iets verloren na de komst van Chapter 2, maar heeft daarna zijn weg weer teruggevonden met onder andere de no-build toevoeging. Fortnite is dus al uit sinds 2017, maar wij hebben gezien dat er nog steeds veel onduidelijk bestaat over een aantal ‘community rules’. De Fortnite regels zijn geen officiële regels, maar de community probeert zich hier wel aan te houden. Aangezien er nog wel eens wat onduidelijkheid bestaat over de regels willen wij, van GameBazen, de belangrijkste even kort bespreken in dit artikel.

Inhoud
Regel 12
Regel 13
Regel 23
Regel 24
Regel 30
Regel 31
Regel 32
Regel 34
Regel 35
Regel 37
Conclusie

De regels op een rijtje

Regel 12

De 12e regel van Fortnite is dat alles wat een community-lid zegt kan tegen hem gebruikt worden. Deze regel is gemaakt met de gedachte dat leden altijd na moeten denken voordat ze wat zeggen. Daarom raden wij raden je dus ook aan om eerst na te denken voordat je wat zegt over de mic of in de chat.

Regel 13

Regel 13 heeft wat samenhang met regel 12 en betekent dat alles wat een community-lid zegt kan gebruikt worden om iets anders te maken. Dit kan dus betekenen dat opmerkingen in YouTube filmpjes en memes worden veranderd.

Regel 23

Fortnite regel 23 kan worden vergeleken met een democratie. Deze regel betekent namelijk dat de meerderheid beslist. Oftewel, de meeste stemmen gelden. Dit geldt bijvoorbeeld met het kiezen van een landing spot of het kiezen tussen Arena en normaal Fortnite.

Regel 24

Fortnite regel 24 heeft betrekking op het zogenaamde ‘third-partying’ van spelers. Deze regel geeft hier namelijk een vrijbrief voor. Alle spelers mogen meedoen met een gevecht, het maakt niet uit of jij later in een gevecht komt met volledige health. Dit hoort allemaal bij het spel. Tijdens een gevecht moet je dus altijd op je hoede zijn voor een ‘third-party’ of derde partij.

Regel 30

Regel 30 zegt dat meisjes niet online games spelen. Dit is natuurlijk een regel die met een korrel zout genomen moet worden, omdat Fortnite wel degelijk populair is bij meiden. In 2018 waren ongeveer 30% van alle Fortnite-spelers vrouw.

Regel 31

In regel 31 staat dat alle spelers jonger dan 13 jaar niet mee mogen doen met online toernooien. Ben jij dus jonger dan 13? Dan moet je nog even wachten op de toernooien.

Regel 32

Eerst zien en dan geloven! Dat is toepasselijk bij regel 32 van Fortnite. Voor deze regel moet je dus alles wat je zegt kunnen bewijzen met filmpjes, screenshots, etc. Heb je dus een prachtige headshot gemaakt of een 1-vs-4 gewonnen? Clip het dan zodat je altijd bewijs hebt.

Regel 34

Fortnite regel 34 is een veel voorkomende regel in online game communities. Regel 34 betekent dat er 18+ content van de game kan circuleren over het internet. Er kunnen altijd memes of filmpjes gemaakt worden van Fortnite die eigenlijk niet bedoeld zijn voor minderjarige. Regel 34 is bedacht zodat dit vast staat.

Regel 35

Fornite regel 35 heeft samenhang met regel 34 van Fortnite, omdat in regel 35 staat als regel 34 nog niet van toepassing is dit wel zo zal zijn in de toekomst. Zo kunnen spelers dus alvast rekening houden met regel 34.

Regel 37

Deze Fortnite regel betekent dat er altijd een speler is die nog meer ongeluk heeft. Ben jij dus aan het laggen en kun je daarom niet vechten? Iemand anders z’n internet is eruit gevallen net voordat hij de victory royale kon pakken.

Conclusie

Dit zijn een aantal van de meest gebruikte regels in Fortnite. Naast deze regels zijn er nog een aantal, zoals 63, 64 en 69. Deze vinden wij iets minder belangrijk, dus hebben we ze niet beschreven. Ben jij hier hiermee oneens? Laat het dan vooral weten. 

De Fortnite regels zijn dus geen officiële regels en sommige kunnen ook met een korrel zout genomen worden. Regel 30 bijvoorbeeld, want meisjes kunnen welzeker Fortnite spelen en ongeveer 30% van de spelers is ook vrouw. Daarnaast is Fortnite regel 34 wel belangrijk, omdat dit over 18+ content gaat.

Ben je op zoek naar een goede game muis om je Fortnite skills te verbeteren? Bekijk dan deze top 10 games muizen van het moment.